Archiv článků

Lenka Kociánová (Aerobik)

Lenka Kociánová, Miss Aerobik 2013, se nevěnuje jen aerobiku, ale i mažoretkovém sportu, ve kterém má na svém účtě spousty úspěchů. Tento rozhovor vznikl při mistrovství světa mažoretek, kde tým Cheeky cheerky Hradec Králové společně s Leňou vybojoval stříbrné medaile.
Celý článek

Oldřich Jelínek (Monoski)

Olda Jelínek je vynikajícím příkladem, že sportovat může opravdu každý. Po nepřízni osudu zůstal na invalidním vozíčku. Však ani to mu nezabránilo vzdát se lyžování.   Nyní má Olda na svém kontě dvě účasti na zimních paralympijských hrách a spoustu dalších úspěchů.    
Celý článek

David Vávra (Herec)

Velmi příjemné povídání s hercem, architektem a spisovatelem Davidem Vávrou.    V rozhovoru se například dozvíte, jak se herci udržují v kondici, či jaké plány v architektuře chystá aktér Šumných měst.  
Celý článek

Tomáš Klíma (Triatlon)

Trenér triatlonistů EKOL TEAMU a vedoucí Sportovního střediska mládeže v Brně Tomáš Klíma, si s námi popovídal o rozdílech ve výkonostech dnešní mládeže.  
Celý článek

Radim Křenek (Florbal)

Talentovaný mladý obránce z florbalového týmu BILLY BOY Mladá Boleslav se s námi podělil o pár dojmů z jeho sportovních počátků.    Radima jsme zastihli při trénování mládeže na Floorball Rookie Campu.  
Celý článek

Michal Semerád (Basketbal)

Michal je mladý basketbalista, hrající 2 nejvyšší české ligy.   V našem rozhovoru vás přesvědčí, že i během sportovní kariéry se dá vystudovat vysoká škola.    
Celý článek

Hana Machová-Horáková (Basketbal)

Jak vypadal tělocvik na základní škole u vícemistryně světa v basketbalu? To a ještě více se dozvíte v rozhovoru s nejlepší basketbalistkou Evropy za rok 2010 Hankou Machovou-Horákovou.  
Celý článek

Helena Havelková (Volejbal)

Kapitánka české volejbalové reprezentace Helena Havelková nám prozradila, co v jejím životě znamená sport. Více o Helči v našem rozhovoru.  
Celý článek

Brno v pohybu

Velvyslanci v čele s MUDr. Jaroslavou Chlupovou se zúčastnili festivalu Brno v pohybu. Organizace festivalu se velmi povedla a těšíme se na další podobnou akci. Zde je krátké ohlédnutí, co se vlastně dělo :)
Celý článek