Prevence z 0 na 100 - ohlédnutí

V sobotu 16.6. se ve sportovním areálu na ulici Kounicova konala akce projektu Lokomoce a Dětského centra Sokola Brno I s názvem "Prevence z 0 na 100", která proběhla v rámci Brněnských dnů bez úrazů 2018.
 
Dopolední program zaplnila již každoroční olympiáda dětí cvičících v Lokomoci. Hned po zahajovacím ceremoniálnu, kterého se zúčatnil i pivot basketbalového týmu Fordham University Prokop Slanina, děti vyrazily do samotné soutěže. Ta zahrnovala proběhnout překážkovou dráhu, ulovit míček správné barvy a odnést ho zpět do svého družstva. Za mohutného povzbuzování rodičů a fanoušků výsledek opět skončil remízou a medaile se tedy musely dělit mezi všechny děti. :)
 
V rámci odpoledního programu děti překonávali speciální dráhu, po jejímž splnění obdržely hodnotnou cenu, dále si mohly vyzkoušet jízdu na in-line bruslích pod vedením lektorů školy Newman school. Dospělí si mohli prohlédnout nabídku barefoot obuvi obchodu Storky, hladoví a žízniví se občerstvili u stánku kavárny Galerie. Akci zakončil workshop fyzioterapeutky Martiny Haklové zaměřený na chodidlo a práci s ním.
 
Rádi bychom tímto poděkovali všem zúčastněným, dále pak firmám Sanasport, Ed. Haas a PEZ za poskytnutí cen, rádiu Petrov za propagaci, v neposlední řadě pak Sokolu Brno I za pronájem areálu.
 
Těšíme se naviděnou při dalších akcích.
Tým Lokomoce