Předvánoční maraton akcí Lokomoce

Během prosince jsme pro Vás a pro vaše děti nachystali řadu zajímavých akcí. Všem, kteří se zúčasnili moc a moc děkujeme, a pro ty, kteří se to letos nestihli, máme krátké shrnutí všeho podstatného. 

6.12.2015 jsme pro děti v hale Rosnička nachystali vánočního Sporťáčka spojeného tvořením a bohatou tombolou. V malé tělocvičně byla nachystaná opičí dráha a spousta stanovišť, která byla pro děti výzvou, ale jejich snaha byla po zásluze odměněna malým dárkem. Mimo cvičení si mohli všichni účastníci včetně rodičů i prarodičů v naší malé dílničce vyrobit svého andílka ze sušených hrušek, jablečný svícen nebo nazdobit perníček na stromeček. Abychom po cvičení doplnili hladinu cukru v krvi, napekli jsme výborný štrůdl, máslová srdíčka a další dobroty. Všem se vánoční sporťáček moc líbit a doufejme, že příští rok bude účast o to větší.

14.12.2015 se v kulturním domě Rubín uskutečnil vánoční charitativní koncert, na kterém vystoupili žáci ZUŠ Veveří Brno - především její Junior BigBand a flétnové kvarteto. Vánoční písně v jazzovém pojetí navodily u diváků tu správnou atmosféru vánoc. Mohli jsme alespoň na jeden večer hodit za hlavu veškerý shon a stres, a v klidu prožívat vánoční čas. Tím se naše přání splnilo - všichni diváci odcházeli ze sálu s úsměvem na tváři a dobrým pocitem, že i málo může někdy znamenat hodně pomoci.

O dalších akcích Vás budeme i v tomto roce 2016 vždy s předstihem informovat buď na našich webových stránkách nebo na Facebooku. Jsme velice rádi za Vaši přízeň a podporu, která nás žene dál a motivuje k větší aktivitě. Lokomoce je pro nás nejen zábava, ale i dřina. S Vaší pomocí můžeme projekt posouvat dál a vidět pokroky, které dělají Vaše děti. Bez Vás by naše práce neměla smysl :-)