Olympiáda dětí a mládeže v Brně - video

3.6.2017 proběhl v hale Rosnička 2.ročník olympiády Lokomoce. Této se účastnilo asi 40 dětí. Olympiáda byla tentokráte oficiálně zahájena panem Michalem Doleželem, zástupcem Jihomoravského kraje. Pro malé olympioniky byla opět nachystána opičí dráha s několika záludnými překážkami, které měly prověřit jejich zdatnost. Děti se však ničeho nezalekly a do sportovního klání se pouštěly nejen s nadšením, ale často doslova střemhlav. Všechna děcka byla odměněna zlatou medailí a balíčkem sladkostí PEZ. Předškolák Honzík obdržel navíc speciální cenu - aktovku. V malé tělocvičně bylo pro děti nachystáno různé nářadí - kruhy, hrazda, lavička, gymnastický koberec.....
Účastníkům byla ve vestibulu k dispozici tombola plná zajímavých a atraktivních cen - od drobností ( guma, propiska...) až po sportovní batoh či plyšáky. Občerstvit se bylo možné limonádou, kávou, párkem v rohlíku, slanými šneky, případně sušenkami či marokánkou.
Přesto, že jsme tentokrát sportovní den chystali jen dva týdny předem, vydařil se. Jsme rádi, že máme své příznivce a těšíme se na naši další společnou spolupráci.