Archiv článků

Jana Vojáčková (Florbal)

Jana Vojáčková, česká florbalová reprezentantka. Opora týmu Florbal Chodov a jedna z nejproduktivnějších hráček extraligy. Sport je pro ní skoro vším a přesto se živí jako učitelka na základní škole v Praze. Více v rozhovoru!
Celý článek

Pavel Kolář (Fyzioterapeut)

Fyzioterapeut Pavel Kolář není tak populární jako některé osobnosti, které se objevily v našich rozhovorech. Možná si ale vzpomenete, že se o něm v superlativech vyjádřili Kateřina Neumannová, Jan Železný, Vladimír Růžička nebo Václav Havel, které léčil a mnohokrát jim zázračně pomohl. Guru...
Celý článek

Barbora Kašpárková (Basketbal)

Bára Kašpárková je sportovní dříč, její píle a vůle jí zajistili místo v jednom z nejúspěšnějších basketbalových týmů v Evropě. Více o Báře v našem rozhovoru!
Celý článek

Jan Bárta (Cyklistika)

Jan Bárta je profesionální silniční cyklista. Ke sportu se dostal díky svému bratrovi. Nyní má na svém kontě 3. místo v jedné etapě na Tour de France. Více o Honzovi se dozvíte v rozhovoru níže.
Celý článek

Petr Schwarz (Fotbal)

Petra Schwarze jsme zastihli před jeho prvním "lehkým" tréninkem po vážném zranění kolene.  Jak vypadal jeho tělocvik a jakou roli v jeho životě hraje sport a jakou fotbal? To se dozvíte právě zde!
Celý článek

Seminář pohyb jako prevence 1.10. 2014

Dne 1. 10. 2014 se na Nové radnici města Brna uskutečnil první seminář „Pohyb jako prevence“, který byl přednostně určen pro ředitele základních a mateřských škol, účast ovšem nebyla odepřena ani široké veřejnosti. Mezi zúčastněnými byl ale také PaedDr.  Jan Tupý z Národního...
Celý článek

Marek Čiliak (Hokej)

Opora hokejové Komety Brno Marek Čiliak.  Jak se dostal k hokeji a co si myslí o dnešní době. To vše a ještě více v rozhovoru.  
Celý článek

Petr Lipový (Kin-ball)

Kin-ball je nový sport, který byl vymyšlen proto, aby se lidé začali hýbat. Více o Kin-ballu i o sobě Vám prozradí český reprezentant Petr Lipový. Rozhovor byl natáčen v době Mistrovství Evropy 2014 v Hradci Králové. Naši reprezentanté se umístili na 5. místě.  
Celý článek